Ryssröra i pita

Idag testade vi ryssröra i pitabröd.
Det var helt oki. Riktigt gott faktiskt
(null)

Dock så var det snålt med kryddor så vitlöken slog igenom en hel del. Men jag hade en väldigt färsk vitlök. Receptet kommer här.

Lätt å smidigt. Snabblagat å gott.

Ryssröra

Tillbehör


Ryssröra

  • 1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. 
  • 2. Skala och finhacka lök och vitlök och skala och grovriv morötterna.
  • 3. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs lök, morot och nötfärs tills färsen är genomstekt. Salta och peppra och tillsätt tomatpuré, sweet chilisås, basilika och vatten.
  • 4. Tillsätt det kokta riset och blanda om ordentligt. Smaka av och krydda ev lite mer.

Tillbehör

  • 1. Värm bröden en stund i ugnen. Skär varje pitabröd på mitten.
  • 2. Skölj salladsbladen och fyll varje pitabröd med sallad och köttfärsfräset.
Och bara för att lyxa till det blev det jordgubbar och glass till efterrätt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0